Esküvői fotózás

Sebifotó

Sebestyén Tamás fotográfus vagyok. 20+ éve fotózok esküvőket.

Rendkívül sok alkalommal volt szerencsém párokat fotózni a legkülönfélébb helyszíneken.
Szolgáltatásom különlegessége a kötetlen, laza, párokat hamar oldó személyiségemben rejlik.
Kreatívan, a helyszíneket maximálisan kihasználva, illetve a Ti igényeiteket szem előtt tartva dolgozom minden esetben.

Minden egész napos esküvőn automatikusan szolgáltatok saját, teljes profi felszereléssel slideshow-t a tortabontás után, melyben az általatok kiválasztott jegyes fotók, illetve a Nagy Napotok mindent átfogó képei is szerepelnek egészen a tortabontás egy-két izgalmasabb felvételéig.

A slide show zenéit igényeiteknek megfelelően előre egyeztetve Ti választhatjátok meg.
Megbízható szolgáltatást nyújtok szerződéssel, pontosan profin.
A képek 5 napon belül átadásra kerülnek digitális formában.

2022 januárban volt utoljára kiállításom a Csili Művelődési Központban: a kiállításról bővebben

Érdemes a párok gondolatait is megnézni rólam: sztorik

Sebestyén Tamás portrait

Történetek

Szandra és Gergő esküvői fotója
Szandra & Gergő

Elsősorban hatalmas köszönetet szeretnénk mondani a türelmed miatt☺️ nem volt egyszerű velünk de végig csináltad velünk és elképesztően csodás és precíz munkát láttunk. Izgultunk mert nem tudtuk milyen pózokba legyünk vagy hogy is működik ez az egész de ettől senkinek nem kell félni Sebi mindent megold☺️ kedves hangulatos fotózásban vehettünk részt, ráadásul néha olyan jó poénokat mondott hogy röhögve fotózkodtunk😃 ha bárkinek egy profi, hangulatos, vicces, barátságos fotósra van szüksége ne lapozgasson tovább csak hívja fel Sebit😉 Mégegyszer nagyon köszönjük hogy utána még a lagzin is bulizhattunk egy jót és a társaság hangulata csak nőtt a közeledben☺️👌🏻 Legközelebb mikor már megszületett a kisbabánk újra találkozunk egy tökéletes és jó hangulatú fotózáson😁 más fel sem merül nekünk ilyen csodálatos fotók és személyiség után☺️🙏

Anett és Tom esküvői fotója
Anett & Tom

Sebivel a közös munka?!

Kezdjük is a legelején... Nem szeretem ha fotóznak pláne nem ha profi fotózásról van szó DE! ha Sebi áll a kamera másik oldalán boldogan és minden feszengés nélkül megyek fotózkodni. Nem baj ha nincs ötlet hogy hova hol és miért Sebi megoldja és kitalálja. Teljes mértékben egy olyan fotóst kapsz aki érti a dolgát és árérték arányban is kiváló(ami manapság ritka). És nem utolsó sorban elég sokat lehet vele/rajta nevetni. Minden apró részletre figyel nem marad le a pillanatokról jelen van az összes fontos és kevésbé fontos mozzanatnál is. Tiszteletben tartja a kéréseidet és figyel rád, ötleteket ad, és minőségi munkát kapsz.

A család kedvenc fotósa lett és minden évben meg is dolgoztatjuk 😄 Sebivel a közös "munka" feszengés nélküli móka kacagás.

Ildi és Arnold esküvői fotója
Ildi & Arnold

Nagyon szépen köszönjük azt a sok sok, remek képet amit tőled kaptunk!
Köszönjük a rugalmasságod, az emberséged, a végtelen jó humorod, magyarán az egész lényed!
Nem csak egy kitűnő, humoros, embereket jól koordináló fotóst találtunk személyedben hanem egy remek, csupaszív embert is!

Nagyon boldogok vagyunk, hogy megtaláltunk téged és hogy Te örökítetted meg a nagy napunkat.

Biztos vagyok benne, hogy minden nagyobb családi eseménynél Téged fogunk felkérni fotózásra!

Köszönjük szépen Sebi!

Zsófi és Attila esküvői fotója
Zsófi & Attila

Akár klasszikus esküvői képek, akár bolondosak, Sebi kihozza belőle a maximumot. Laza stílusa és humora mellett jókedvűen teltek a fényképezkedések, az elkészült képek pedig magukért beszélnek.

Klaudia és Laci esküvői fotója
Klaudia & Laci

Sebi már az első találkozásunk alkalmával, az őszi esküvő kiállításon megnyert minket, nemcsak a bemutatott képeinek minőségével, hanem személyiségével egyaránt. A jegyes fotózáson már biztosak voltunk benne, hogy a lehető legjobb embert választottuk, profizmusa, humora és kreativitása végül egy igazán fantasztikus esküvőt és várakozásunkon felüli fotókat eredményezett.

Lelkiismeretes és becsületes hozzáállása példaértékű a mai világban, nyugodt szívvel és nagy szeretettel ajánljuk bárkinek!

Rita és Viktor esküvői fotója
Rita & Viktor

Köszönjük szépen még egyszer azt a profi és lelkes munkát, amit a jegyes fotózáson és az esküvőnk napján is megtapasztalhattunk általad. Imádtuk minden kreatív ötletedet. A slide-show-t azóta sem tudom elfelejteni, de a családtagok valamint a barátok is a mai napig emlegetik, hogy ilyet sose láttak még és mennyire szuper volt, ahogy egy kis ízelítőt kaptak a korábban, illetve az aznap készült képekből. Egy nagyon kedves és tiszta lelkű embert ismerhettünk meg személyedben, ami nagyon ritka manapság és azt hiszem a közös munka zavartalan működéséhez ez is hozzájárult.😄

Mindenkinek jó szívvel foglak ajánlani.

Pár gondolatot szeretnék megosztani azokkal, akik az „igazi” szolgáltatót keresik:

Ha segítőkész, precíz, közvetlen és szakmai fotóst keresel, akkor jó helyen jársz, minden igényt figyelembe véve nemcsak gyorsan, de szépen is dolgozik Tamás nem mellesleg korrekt áron. Személyes kapcsolatai pedig szerteágazóak, melyek az esküvő lebonyolításához is jól jöhetnek.

Ildi és Gergő esküvői fotója
Ildi & Gergő

A nagy nyári meleg ellenére minden percét élveztük a fotózásnak, hála a sok kreatív ötletnek és Sebi humorának. Már a jegyes-fotózáson is elérte, hogy feloldódjunk és remekül érezzük magunkat. És bár az esküvőnk napján még valójában alig ismertük, már nem fotósként, hanem vendégként és jó ismerősként tekintettünk rá, és bízunk benne, hogy Ő is élvezte a Velünk töltött időt.

Személyiségével az egész családot megnyerte.

A képek önmagukért beszélnek, egyszerűen gyönyörűek. Újra csak Őt választanánk, hogy megörökítse Életünk eddigi legszebb napját. Csak ajánlani tudjuk.

Fanni és Zoli esküvői fotója
Fanni & Zoli

Élmény volt Sebivel dolgozni. Humoros, laza, nagyszerű ember és profi fotós. Már a jegyes fotózás során nagyon jól összehangolódtunk.

Rugalmas és segítőkész, szinte bármikor, bármilyen kérdéssel, ötlettel hívhattuk. A nagy napunkon még legnagyobb izgalmak közepette is gondoskodott a jó hangulatról.

A képeink tökéletesek lettek és nagyon hamar megkaptuk. Szeretettel ajánljuk minden alkalomra!

Csilla és Zoltán esküvői fotója
Csilla & Zoltán

Kedves Tamás!

Maximálisan elégedettek vagyunk és köszönjük az elkészített fotókat. A jegyes fotózás és a Nagy napon készült képek is visszaadják annak hangulatot és tényleg tükrözi, hogy boldogok vagyunk.

Köszönjük szépen, hogy vállaltad az esküvőnk megörökítését. Ajánlani fogunk ismerőseinknek, ha lehetőségünk adódik. Közvetlen személyiségeddel és profizmusoddal egy élmény volt együtt fotózni veled.

Viki és Zoli esküvői fotója
Viki & Zoli

Sziasztok!

Szeretném megosztani a tapasztalatomat Sebivel kapcsolatban.

Egy esküvői kiállításon találkoztam vele, már akkor szimpatikus volt, a fényképei alapján illetve maga a személyisége is. Közvetlen és kedves volt. Már a kiállításon megállapotdunk egy összegben.
Amit még korrektnek találtam mondta hogy a csomag tartalmaz jegyes fotozást, kreatív fotózást és az esküvőn készülődéstől hajnalig tartó fotózást, valamint nem kért semmilyen előleget.

A jegyes fotozás remek hangulatban telt, csodás fotók születtek, jó ötletei voltak, így még nagyobb bizalommal vágtunk bele az esküvőbe. Sajnos magánéleti dolgok miatt többször kellett az esküvő időpontját át rakni, de Sebi nagyon rugalmas volt minden időpont áttételnél és nagy örömünkre szabad is volt mindig, így ő jött a végleges dátumon fotózni.

A kreatív fotozás is jó hangulatban telt. A vendégsereg is dicsérte az esküvő után a fotósunkat, mivel az esküvőn a jegyes fotozásokbol, és az esküvőn már készített fotókból is vetített ki képeket, amiknek a meghívottak nagyon örültek és nagyon tetszett is nekik.

Összességében nagyon meg voltunk elégedve vele a férjemmel és még a vendégek is. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, remek ember, jó fotós, gyorsan dolgozik és betartott mindent amit beszéltünk, korrekt volt.